Adverteer! Of sponsor!

Binnenkort gaat de 10e editie van de Pieperprijsvraag van start. Dat de Pieperprijsvraag leeft blijkt wel gezien het aantal deelnemers aan de Pieperquiz. We hebben een fantastische quizavond beleefd met allemaal enthousiaste volgers van Harrysfarm. Zowel volgers op Facebook als Twitter schoven aan bij de quiz. Voor de jubileumeditie van de Pieperprijsvraag ben ik nog op zoek naar adverteerders.

Zodra je adverteerder bent zal ik je een aantal keer noemen op sociale media (Facebook en
Twitter). In de eerstvolgende nieuwsbrief van Harrysfarm besteden we aandacht aan jou als adverteerder. Mochten we besluiten een extra nieuwsbrief de deur uit te doen i.v.m. de start van de Pieperprijsvraag zul je ook daar natuurlijk als adverteerder in genoemd worden.

Als adverteerder mag je ook prijzen beschikbaar stellen voor deelnemers van de prijsvraag. Uiteraard meten we dat dan ook breed uit op onze website en in de sociale media.

Je kunt kiezen voor een advertentie aan de zijkant (€ 150,00 excl. btw voor één editie) van elke pagina van de website van de Pieperprijsvraag. Ook hebben we nog ruimte voor een banner boven aan elke pagina (€ 250,00 excl. btw voor één editie).

Heb je interesse om te adverteren of te sponsoren?
Vul dan onderstaand formulier in of bel: 06 209 584 01.

Heb je vragen?
Neem ook dan gerust even contact met mij op.

Hartelijke groet,
Harry Schreuder

Ik heb interesse in sponsoring of adverteren

© Copyright 2021 | Pieperprijsvraag is een initiatief van Harrysfarm | Ontwerp & realisatie StudioTof!